Sarah J. Maaas: Tüskék és rózsák udvara


"A tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak. Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát."
Sarah J. Maaas: Tüskék és rózsák udvara
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ugyan az eleje nagyon komor és tele van tragédiákkal és szenvedéssel, de amint Feyre megérkezik a Tavasz udvarába, egy teljesen másik, jóval varázslatosabb világba csöppenünk. A mágiával átitatott kastély,a kert, és még az erdő is sok veszélyt és meglepetést rejteget egy ember számára.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
A borzalmak ellenére imádnám a Tavasz udvarát, Tamlint és az udvartartását, de valószínűleg én is visszavágynék a családomhoz.
Annak ajánlom, aki...
Már olvasta az Üvegtrón című sorozatot, és beleszeretett, és annak is, aki a fantáziavilág történéseit többre becsüli, mint egy elme szüleménye.
Ne olvassa el, aki...
Szereti a happy end-et és nem akar több részes könyveket olvasni, mert megterhelőnek tartja, hogy a sok izgalom közben ne veszítse el az időérzekét.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz