S. K. Tremayn: Fagyos ikrek
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"Sarah ​egyik lánya meghalt. De vajon biztosan tudhatja e, melyik? A Fagyos ikrek lenyűgöző pszichothriller, fordulatokban bővelkedő cselekménnyel. Egy évvel azután, hogy az egyik egypetéjű ikerlányuk, Lydia balesetben meghalt, Angus és Sarah Moorcroft a férfi nagyanyjától örökölt kis skót szigetre költözik abban a reményben, hogy sikerült helyrehozni az életüket. Ám amikor az életben maradt lányuk, Kirstie azt állítja, tévedtek, és ő valójában Lydia, a házaspár világa ismét romokban hever. „A remekül megírt, hátborzongató regény a gyász, a bánat, a veszteség és a megcsalás története, a helyszín szépséges, de kísértetek járják, illő háttere a főszereplő család tragédiájának." Kimberly McCreight, az Amelia, egy élet cserepei szerzője"
S. K. Tremayn: Fagyos ikrek
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egy hihetetlenül izgalmas,fordulatos és már-már picit abszurd történet. Van benne minden,ikrek,halál,rejtély,kicsi félelem,elhagyatott kis sziget,és egy kis családi titok ha mindezek nem elégítenék ki nekünk olvasók fantáziáját.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Mi nagyon nem lennénk a regényben főhősök. Borzasztó lehet ikerként elveszíteni a másik felem és összezavarodni annyira totálisan,hogy saját magam sem tudjam ki is vagyok valójában.
Annak ajánlom, aki...
szereti a csavarokban gazdag és nem mindennapi történeteket,aki szeret ikrekről olvasni, és aki nem mellesleg szeret borító alapján ítélni. Gyakorlatilag ugyanaz a misztikum jelenik meg a könyveben,ami akkor kap el ha a könyv borítójára nézek.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a thrillereket, és a fordulatokat egy könyvben,az ne olvassa el,aki nem tud a témával azonosulni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz