Paula Hawkins: A víz mélyén


A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"A ​várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre. Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet."
Paula Hawkins: A víz mélyén
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
megtévesztő. A történet kibontakozása során rengeteg alkalommal hittük, hogy tudjuk merre tartunk de a fejezetek végén mindig volt egy szösszenet, ami kiszámíthatatlan fordulathoz vezetett minket.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert a tájleírások és a kisváros misztikus légköre magával ragadott. Annyira élethűen tárta elénk az írónő Beckford életét, hogy ilyen sorsdöntő fordulatokról senki sem akarna lemaradni.
Annak ajánlom, aki...
krimi rajongó és szeret hosszan elmerülni nem csak egy történetben de egy egész rejtélyben. Kiváló olvasmány azok számára is akik örömüket lelik a karakterek ilyen részletes és tökéletesen megfigyelhető fejlődésében.
Ne olvassa el, aki...
könnyed olvasnivalót keres és nem műfaja a misztikum. Az határozottan falra mászna az írónő lassú és precíz információ adagolásától.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz