Melissa Grey: A lány éjfélkor
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 416

A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

New ​York városa alatt él az aviánok titokzatos, ősi népe, akiknek testét toll borítja, ereikben pedig varázslat folyik. Ősrégi bűvölet rejti el őket az emberek szeme elől – egyetlen lányt kivéve. Ekhó szökevény zsebtolvaj, lopott kincsek eladásából tengeti az életét, amelyeket a feketepiacon ad el a vevőinek. Az aviánokon kívül nincsenek barátai, sem családja. Ekhó okos és merész, néha talán kissé pimasz is, ám mindenekfelett rendületlenül hűséges. Így amikor egy évszázadok óta húzódó háború hulláma ostromolja otthona határait, úgy határoz, hogy ideje végre cselekedni. A legenda szerint egyetlen módon lehet örök időkre véget vetni a harcnak: fel kell kutatni a Tűzmadarat. Ez a mesebeli teremtmény állítólag olyan elképesztő hatalommal rendelkezik, amilyet a világ még sohasem látott. Nem könnyű az Ekhó előtt álló feladat, de a tolvajélet egy leckét alaposan a lány fejébe vésett: hogyan szerezheti meg, amit akar. A háború nem várt fordulatokat hoz, és Ekhónak küldetése során együtt kell működnie az ellenséggel, az ifjú sárkánypikkelyes drakhar herceggel. Először bizalmatlan vele, ám ahogy az idő halad, lassan összebarátkoznak, és Ekhó hirtelen azon kapja magát, hogy visszavonhatatlanul vonzódik a fiúhoz…
Melissa Grey: A lány éjfélkor
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
elég érdekes történet, ahol sok misztikus dolog történik. Kifejezetten szerettük olvasni, mert váratlan fordulatok és érdekes történések fordulnak elő benne. Egyszerű kis sztori volt, kedvelhető szereplőkkel. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert túl nagy feladat hárul Ekhóra, ugyanis neki kell békét teremtenie az aviánok és a drakharok  között.
Annak ajánlom, aki...
szereti a történeti és misztikus dolgokat, és fontos hogy szeressen olvasni, mert az eleje elég vontatott.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a történeti és misztikus dolgokat. Mert ez a könyv kissé régies formájú, és misztikus dolgok vannak benne jelen. 

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz