Kass Morgan: The 100 - Huszonegy nap (2.rész)
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"21 nap telt el, mióta a százak a Földre léptek – évszázadok óta az elsőkként –, és csak úgy élhetik túl a harcot az ismeretlen ellenséggel szemben, ha összetartanak. Izgalom, ármánykodás, harc, amely során titkok derülnek fényre, hitek rendülnek meg és a százaknak számos próbatételt kell átvészelniük."
Kass Morgan: The 100 - Huszonegy nap (2.rész)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
különböző emberek mesélték a történetet a saját szemszögükből, gondolataikat, emlékeiket megosztva az olvasóval. A történet alapgondolata fogott meg a sztoriban először amikor megláttam a könyvesboltban, hogy a Föld sugárfertőzötté vált.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék főhős, mert egy kicsit ijesztő számomra a könyv világa. Folyamatosan rettegve kellene élnem, nem tudva, hogy mikor támadnak meg a földlakók vagy mikor halok meg az esetleges sugárzásban. Nem tetszik a gondolat, hogy vannak mások is rajtunk kívül a Földön akik folyamatosan lesben állhatnak ás bármikor megtámadhatnak.
Annak ajánlom, aki...
szereti a sci-fi világát. Nekem kicsit földöntúli volt. De az alapötlet nagyon tetszett és érdekes gondolat. Akit érdekelnek az űrdolgok, űrhajók, űrutazás.
Ne olvassa el, aki...
túl realista, földhöz ragadt. Aki nem szereti az űrkütyüket és a táborozást. Az erdőben tölteni heteket, hálózsákban aludni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz