John Green: Csillagainkban a hiba
Kiadó: Talentum Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 296

A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni… „A csillagainkban a hiba” – John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.
John Green: Csillagainkban a hiba
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Mert megtudtam mikkel járnak különböző rákos betegségek, megtudtam milyen elveszíteni egy számunkra nagyon közel álló embert. Most már megértem azokat az embereket, akik ilyen betegségben szenvednek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék, mert nem tudom, hogy viselném szerelmem elvesztését, a rákot, és hogy a többi ember mennyi sajnálattal néz rám. Lennék, mert megtudhatom, milyen egy olyan kapcsolat, amiről nem tudjuk meddig tart és minden pillanatát megéljük.
Annak ajánlom, aki...
Aki erős idegzetű, szereti a romantikus regényeket. Aki szeret megható,kicsit depressziós, de szívhez szóló, kicsit siratós könyveket. Lányoknak ajánlom inkább
Ne olvassa el, aki...
Nem akar szomorú, romantikus, szívszorító, való életben is gyakran megtörténhető történetről olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz
2018-04-16 19:24:22Bianka-
Nem tudom miért, de én nem igazán kedvelem John Green könyveit. Belőlem nem tudnak sok érzelmet kiváltani, annak ellenére, hogy leginkább szomorú dolgokról szólnak. Sajnos ez ezzel a regénnyel is így volt. Számomra legikább egy kiszámítható, kicsit egysíkú ez a történet. A szereplők aranyosak, meg minden, de valahogy nekem nem tűnik reálisnak az, amit tesznek.Bármennyire is sok a rajongója ennek a történetnek, én azt tudom mondani, hogy aki már sok-sok romantikus regényt olvasott, annak ebben nem lesz nagyon újdonság. Ezért sem tudom azt mondani, hogy ajánlom.

Összefoglalás SMS-ben: Augustus és Hazel komoly betegségekben szenvednek. Az egyik betegség a rák, amely gyógyítható. Valamint a szerelemben. Augustus és Hazel sok komoly dolgon megy keresztül. Vajon sikerül legyőzniük betegségeiket?

John Green: Csillagainkban a hiba