Jenny Han: Utóirat: Még mindig szeretlek! (A fiúknak, akiket valaha szerettem 2.)
"Lara Jean nem számított rá, hogy valóban beleszeret Peterbe. Ők ketten csak színleltek, aztán hirtelen ez már több lett egyszerű színjátéknál. Most Lara Jean minden eddiginél jobban összezavarodott. Amikor egy újabb fiú bukkan fel a múltjából, az iránta táplált érzelmei is visszatérnek. Szerethet egy lány egyszerre két fiút?

A kirobbanóan sikeres "A fiúknak, akiket valaha szerettem" folytatása. Elbűvölő és őszinte történet, melyben a felejthetetlen Lara Jean szemén át láthatjuk az első szerelmet. A szerelem sosem egyszerű, de talán részben ezért is olyan csodálatos."
Jenny Han: Utóirat: Még mindig szeretlek! (A fiúknak, akiket valaha szerettem 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Letehetetlen volt. Akadozás nélkül haladt a történet, így fenntartva a cselekmény érdekességét. Mivel kortárs mű, egyszerűbb azonosulni is a szereplőkkel, így befogadni is könnyű.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert bár sok bonyodalmat okoznak életében a folytonosan összegabalyodó szerelmi szálak, barátaival és rokonaival nagyon jó kapcsolatot ápol, ezen kívül valahogy mindig a problémák végére tud jutni; remekül feltalálja magát.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a hétköznapiasabb, nyugodtabb hangulatú történeteket, illetve a romantikát.
Ne olvassa el, aki...
Aki inkább az akciódús, pörgős, csavarokkal teli vagy épp fantáziadús történeteket kedveli; a könyv inkább nyugodtabb, való világhoz hasonló képest fest.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz