J. L. Armentrout: Opál (Luxen 3.)
"Senki ​sem érhet el Daemon Blackhez.

Amikor elszánta magát, hogy kimutatja irántam az érzéseit, komolyan beszélt. Soha többé nem kételkedem benne – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobban köztünk a tűz.
Csakhogy még ő sem védheti meg családját a veszélyektől, ha eltökélik, hogy kiszabadítják szeretteiket.
Mindazok után, amiken keresztülmentem, én sem vagyok többé ugyanaz, aki voltam. Még mindig változom, és fogalmam sincs, mi lesz a vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredek, hogy a képességeim előtt nincsenek határok.

A halál a mindennapjaink részévé vált. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról kiderülhet, hogy valójában a halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza. Akkor sem, ha az eredmény örökre szétzúzza a világunkat.

Egységben az erőnk – és ezt ők is tudják."
J. L. Armentrout: Opál (Luxen 3.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Izgalmas volt: a sorozat harmadik részében egyre fokozódnak az izgalmak, eltűnt személyek kerülnek meg és mások tűnnek el. A főszereplő, Katy életében több "első" tapasztalat is megérkezik, mind pozitívak, mind negatívak.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főhős, mert olyan érzésem van, ebben a részben valamiképp felnő, megváltozik, és érettebbé válik ahhoz a felérhetetlen világhoz, ami körülveszi. Magabiztosabb lesz, és jobban meg tudja magát védeni, már nem csak a körülmények áldozata.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti az olyan könyveket, amikben a hétköznapi élet is megjelenik, de kissé háttérbe szorulva az idegen lények vagy erők jelenléte miatt. Akció és romantika keveredik a könyvben, hétköznapi szerű ám de mégis különleges karakterekben.
Ne olvassa el, aki...
Aki a valósághű történekhez ragaszkodik; a könyvben a hétköznapi események inkább a háttérbe szorulnak, így az iskolai napok nem is annyira észrevehetőek, nem azokon van a fókusz, inkább az akciódúsabb eseményeken.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz