Erin Watt: Papír hercegnő (A Royal család 1.)

A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

A Royal család 1. "Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!"
Erin Watt: Papír hercegnő (A Royal család 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
teljesen kikapcsolta az agyamat. A regény az a tipikus romantikus-erotikus történet, amit csak azért olvas el az ember, hogy ne kelljen a valóságra vagy bármilyen problémájára gondolnia, még a saját magányára se. Hiszen akár a Szürke ötven árnyalata, ez is elhiteti az olvasóval, hogy bármikor megtörténhet a csoda. A teljesen átlagos életébe betoppanhat a szőke herceg royal kék lamborghiniben, hogy elmondja minden különösebb oknál fogva, hogy mindenki közül TE vagy az akire a szíve vágyik. Milyen jó is ebben hinni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Hát nyilván lennék;) ki ne akarna Ella Harper lenni, a vadító testű fiatal, akit örökbe fogad egy milliomos, és még a legjóképűbb, legizmosabb legény a történetben is beleszeret.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom a regényt, aki csak kikapcsolódásra vágyik, valamire ami eltereli a figyelmét a hétköznapokról.
Ne olvassa el, aki...
Nem ajánlom a művet azoknak, akik mély, bármiféle értéket képviselő regényt keresnek, nyugalom, ebben olyan nem lesz;)

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz