Corinne Michaels - Melanie Harlow: Maradj ​közel
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért. Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával – amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből – gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin –, a vérem forrni kezd. Mindig is szerettem volna utálni őt. Sosem terveztem úgy, hogy valaha szükségem lesz rá. *** London Parish a kishúgom legjobb barátnője, és ez cseppet sem akadályozott abban, hogy belezúgjak. A történetünk elég bonyolult. Az egyetlen közös dolog bennünk, hogy a húgom gyerekeinek a keresztszülei vagyunk. Aztán az életünk egyetlen tragikus pillanat alatt megváltozik. Most fel kell nevelnünk a gyerekeket, akiket szeretünk; meggyászolni a felfoghatatlan veszteséget; és megküzdeni a vitathatatlan vonzalmunkkal egymás iránt. Az életem teljesen felfordult, és amire a legkevésbé szükségem van, hogy a régi érzelmeim újra felszínre törjenek. Mert sosem leszek képes megtartani őt, bármennyire is próbálkozom, hogy közel maradjon."
Corinne Michaels - Melanie Harlow: Maradj ​közel
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Könnyed kikapcsolódást adott. Ez egy olyan történet ami a való világban is megtörténhet bárkivel, így egy kis súlya is volt neki, de pont ez az ami miatt realisztikusan hatott és ez szerintem kellett is ide.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Őszintén szólva nem, nem lennék főhős ebben a könyvben. London olyan dolgokon ment keresztül itt ami számomra felfoghatatlan, úgyhogy először is le a kalappal előtte,hogy ez így végigcsinálta én biztosan nem tudnám ezt, ugyanígy megcsinálni. Nem mondom, hogy nem értem mit miért csinál Ian. Na jó kábé 80% értem, de neki is nagy súly nyomja a vállát, így hát én is szemet hunytam sokszor afelett amiket csinált, úgy mint London.
Annak ajánlom, aki...
Egy kis könnyed olvasmányra vágyik, aki szereti a szerelmes történeteket, de azért mégsem rugaszkodik el teljesen a valóságtól és nem utolsó sorban aki szereti az imádni való gyerekeket meg a szerelmi civakodásokat!
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a vontatott történeteket, aki nem kíváncsi a „nem kaphatlak meg, mégis azt akarom, hogy az enyém légy” klisé dologra és akit érzékenyen érint egy szerettünk elvesztése.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz