Virginia Macgregor: Milo szerint a világ


" A kilencéves Milo Moonnak retinitis pigmentosája van: a szeme egyre romlik, idővel meg is fog vakulni. Egyelőre még egy kulcslyuknyi résen át elég jól látja a világot, olyannyira hogy sokkal több mindent vesz észre, mint mások. Amikor Milo imádott nagyiját idősek otthonába kell költöztetni, a kisfiú hamar rájön, hogy sötét dolgok történnek a Nefelejcs nevű intézményben. A felnőttek eleinte nem hisznek neki - az illegálisan Angliába menekült fiatal szír szakács, Tripi kivételével. Másik lelki támasza Hamlet, a házimalac. Milo elhatározza, hogy leplezi az otthont igazgató Thornhill nővért..."
Virginia Macgregor: Milo szerint a világ
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
érdeke volt látni (szó szerint) valaki más szemével és megismerni, hogy azok akik nem teljesen egészségesek is élhetnek teljes életet, és erre ez a könyv egy nagyon jó példa.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Egy részről nem lennék a helyében hiszen nagyon sok mindennel kell megküzdenie, ugyanakkor csodálom a kitartását és a jószívűségét.
Annak ajánlom, aki...
Aki szeretne egy kicsit újra gyerek lenni és bele élni magát egy gyerek ugyanakkor komoly gyermek világába. Ezen kívül mindegyik korosztálynak ajánlom, hiszen ebből a könyvből mindenki tanulhat újat.
Ne olvassa el, aki...
Igazándiból ide nem írok senkit, hiszen szerintem mindenki elolvashatná ezt az aranyos, szívet melengető történetet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz