Vavyan Fable: A Halkirálynő és a kommandó
A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

"…Újabb ​tompa dörrenés hallatszik odafönt, majd újabb, ám ez már közelebbinek rémlik. Füst szaga keveredik a kavargó portól fojtogató levegőbe. Szám mintha sárral volna tele, s ekkor fény lobban mögöttünk. Lángok marnak a rejtekajtóba, s az félelmetes robajjal leomlik. Nyargalunk. Lépteink dübörgését nem halljuk a fejünk fölött és mögöttünk összeroskadó épület haláltusájában, hörgő légvételeink kínját is csak érezzük. A száguldó Louis lámpája tovább küzd a sötétséggel: imbolygó-sápadt fénysugár, apokaliptikus robajlás, füst – a halál maga. Ott fújtat a sarkunkban. Belloq lemarad, átnyalábolja vállamat, magával vonszol, kiáltozik valamit, szavát nem értem."
Vavyan Fable: A Halkirálynő és a kommandó
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon izgalmas történet. Még egy közös témánk lett anyukáinkkal mert ők is nagyon szeretik és örültek neki, hogy ezt választottuk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert egy nagyon karakán csaj és nem lehet megállítani. Én is ilyen vagyok ezért a könyv során teljesen azonosulni tudtam vele. Emellett becsülöm kitartását és csípős nyelvét.
Annak ajánlom, aki...
szereti az eseménydús könyveket. Aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, egy kis kalandra.
Ne olvassa el, aki...
még túl fiatal. 12 év alatt szerintem még nem értenék a könyvet és az erotikus utalások és néhány undorító jelenet is okozhat nekik rémálmot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz