Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 412

A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

Chicagó külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeinek lakói között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek. A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel. Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
magával ragadó volt a történet. A két karakter, akik ismeretlenekből ismerősökké majd szerelmesekké váltak. A lány, aki meg akar felelni, és tökéletes akar lenni, de rá jön hogy nem kell, és nem akar többé az lenni. A fiú aki meg akarja védeni a családját, de a saját életével nem törődik. Bármikor olvasnék még ilyen könyvet.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert miután a főszereplők beléptek egymás életébe az teljesen felfordult. Az addig biztos, ha bár nem feltétlenül jó életük kifordult a sarkaiból. A biztos pontok szépen lassan eltűnnek, úgy mit a párkapcsolat, család, maszkok. Ennek ellenére nagyon jól megoldottak szinte mindent, habár a végső megoldásra az utolsó oldalakig várni kellett.
Annak ajánlom, aki...
szereti a romantikus könyveket de unja a sablonos sztorikat. Aki szereti ha a szerelmes pár benne először macska-egér játékot játszik, és utána se azt mutatja be hogy minden tökéletes lenne hanem egy reális valóság tárul elénk.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a szerelemre épülő könyveket, és aki egy akciódús, vagy mély gondolatokat tartalmazó regényt szeretne olvasni. Ugyanis ez a mű csak könnyeden foglalkozik néhány komolyabb fogalommal.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz