Tijan: Anti-Stepbrother ​– Vészkijárat


"A mostohabátyám miatt iratkoztam be erre az egyetemre. De mi van, ha beleszeretek valakibe, aki pont az ellentéte? Igen, kicsit naiv voltam, nehezen illeszkedtem be, és túlzottan a fantáziavilágomban éltem, de Caden Banks nagyon téved, ha azt hiszi, irányíthat. Új család, új barátok, új élet… és új kihívások. Minden, amiről egy egyetemista élete szól: szerelem, buli, tanulás, siker, kudarc… és az élet nehéz kérdései is: veszteség, kétség, gyász."
Tijan: Anti-Stepbrother ​– Vészkijárat
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ha összegeznem kéne azt mondanám ez egy aranyos könyv. Bár voltak benne hibák, mégis egy szuszra ki olvastam ami azt jelenti, hogy igenis lekötötte a figyelmem egy részét. Szerelemben itt nincs hiány, ahogy a drámában sem. A főszereplő Summer elég bugyuta a komplexusaival együtt, viszont Caden már egy érettebb fejlődést hozott az így is katyvaszos történetbe. Voltak pillanatok, mikor kapkodtam a fejem egy nagy kérdőjellel a fejem fölött, hogy most mi történik, de hát ki nem örül az apró megoldatlan meglepetéseknek... Kevin.. hát igen, nem volt a szívem csücske. Szerintem az írónőnek nem kellett sokat erőlködnie, hogy felruházza megannyi tömérdek rossz tulajdonsággal. Sajnos a mai világban sok Kevin futkos, úgyhogy vigyázzatok csajok! Szóval végül nem utolsó sorjában jó volt olvasni Caden és Summer kapcsolatáról.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Őszintén semmi pénzért nem lennék itt főszereplő. Mint már említettem nagy katyvasz van a történetben, ami sok fájdalmat von maga után. Bár szívesen kiosztanék benne egy pár "Térj észhez!" taslit, de most inkább megyek és magamhoz veszek egy jó könyvet. ^^
Annak ajánlom, aki...
Szereti a romantikus történetet drámákkal fűszerezve. Aki elakar olvasni valami könnyed olvasmányt, hogy elüsse az időt és aki szeret olvasni az egyetemistákról.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szeretni a tragikomédiát. Aki nem szeretne olvasni egy több szempontból is hiányos történetet és aki nem szereti a tipikus sablonos végkifejletet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz