The ​Young Elites: Az ifjú kiválasztottak


"Van ​ki gyűlöl minket, akasztófára való zsiványként gondol ránk. Van ki retteg tőlünk, démonnak tart, máglyára vetne mindannyiunkat. Van ki bálványoz minket, az istenek gyermekeinek vél. De egy sincs, ki ne hallott volna rólunk. Adelina Amouteru túlélte a vérlázat. Durvalelkű apja szerint ő egy malfetto, irtóztató, utálatos teremtmény, aki szégyent hoz a családjukra, és a boldogulásuk útjában áll. De a pletykák szerint, a láz túlélői közül néhányan nem csak forradásokkal lettek gazdagabbak – úgy tartják, néhányan rejtélyes hatalomra tettek szert, és bár a kilétük titokban maradt, úgy kezdték emlegetni őket, hogy a kiválasztott ifjak. Teren Santoro a királynak dolgozik. Az Inkvizíció fejeként az ő feladata felkutatni az ifjú kiválasztottakat, hogy elpusztítsák őket, mielőtt még ők pusztítják el az országot. Veszélyesnek és bosszúszomjasnak tartja őket, de lehet, hogy a legsötétebb titkot maga Teren rejtegeti. Enzo Valenciano a Tőr Társaságának vezetője. E titkos társaság kutat az ifjú kiválasztottak után, hogy előbb találjon rájuk, mint az Inkvizíció. És most Adelina személyében a Tőrök olyasvalakire bukkannak, akinek a hatalmához hasonlót még nem láttak. De függetlenül attól, mit gondoltak róluk, a nevüket mindenki ismerte. A Kaszás. Magiano. A Széljáró. Az Alkimista. Az ifjú kiválasztottak."
The ​Young Elites: Az ifjú kiválasztottak
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nem egy mindennapi világot vet nekünk papírra az író. Érdekes volt olvasni egy olyan főhősnőt, aki a sötétség útját járja be. Jól és részletesen le voltak írva a gondolatok,csatajelenetek ami dobott rajta, mivel vannak elég érdekes gondolat menetelek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nagyon klassz lehet különleges képességgel rendelkezni, csak sajnos nem ebben a világban. Olyan testi és lelki bántalmazások vannak itt,ami nem egy kislánynak való. Itt meg kell keményiteni szívedet és lelkedet, mert máshogy nem tudnád átélni azokat a borzalmakat amiket a könyvből élünk át.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne olvasni egy nem mindennapi történetet, ami egy "gonosz" szemszögéből ismerhetünk meg.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti az erőszakos történeteket,ahol gonoszság és ármánykodás lapul minden sarkon.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz