Tera Lynn Childs: Hableányok kíméljenek


"Lily ​Sandersonnak van egy titka – nem az, hogy halálosan szerelmes a Brody Bennett nevű jóképű úszóistenbe, akinek láttán a szíve partra vetett halként vergődik. A viszonzatlan szerelmet még egy normális kamaszlány is nehezen éli meg, de ha valaki félig ember, félig sellő, mint Lily, végképp nem beszélhetünk egyszerű kis kalandról. Lily titka nem derülhet ki, mivel ő nem akármilyen sellő, hanem Thalasszinia hercegnője. Amikor Lily három éve megtudta, hogy az édesanyja valójában ember volt, végre rájött, miért nem érzi igazán otthon magát Thalassziniában. Azóta is a szárazföldön él, és a Seaview Gimnáziumba jár, abban a reményben, hogy sikerül igazi otthonra lelnie."
Tera Lynn Childs: Hableányok kíméljenek
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
az író bevonja az olvasót a történetbe azáltal, hogy megszólítja. Így a történet "barátságossá" válik. Tetszett a tenger leírása, és a könyv tartalmához illesztett kifejezések.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főhős, mert egy átlagos ember számára megvalósíthatatlan kalandokban vehet részt. Tetszik a kettős élet gondolata.
Annak ajánlom, aki...
szereti a hableányos történeteket, mert az tökéletesen tud azonosulni az eseményekkel. Olvassa el az, aki szeretne belecsöppenni egy tengerisztikus történetbe.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el az, aki nem szeret azonosulni a hableányos sztorikkal. Nem ajánlom azoknak, akiknek "víziszonyuk" van.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz