Tea Stilton: Az Erdők Hercegnője


"Az Élő Erdő csendjét harci dobok zaja veri fel: a nai-laik fellázadtak Yara hercegnője ellen. Kezdődik a nagy kaland! Yarának minden leleményességére szüksége lesz, hogy megvédje birodalmát..."
Tea Stilton: Az Erdők Hercegnője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a hercegnők sorsa szépen lassan összefonódik, hogy megvédjék saját, és nővéreik birodalmát. Ez a könyv is bővelkedik izgalomban, fordulatokban, és az előzőekből megismert lelkiismeretességben és egyediségben. A birodalom itt is részletesen van kidolgozva.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Itt már lennék a regényben főhős, mert sportos, és még a szerelmen kívül még más is rátalál, amire már valószínűleg nagyon régóta vágyott.
Annak ajánlom, aki...
akinek tettszett az előző három könyv, és érdekli, hogy hogyan folytatódik a történet a negyedik könyvben. Aki már várta, hogy az öt hercegnő lassan egymásra találjon, valamint meg akarja ismerni a negyedik, egyben legfiatalabb hercegnő birodalmát és segítőit.
Ne olvassa el, aki...
akit nem érdekel az előző könyvek folytatása, nem szereti a romantikus és izgalmas részeket, valamint a bonyodalmakat. Annak sem ajánlom, aki egy rövid, egyszerű történetet keres.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz