Tea Stilton: Az Álom Királynője


"Titok kíséri a hercegnők útját az Alvó Palota csendjében. Varázslatok és csapdák útvesztőjében készül a Bölcs király öt lánya arra, hogy legyőzze a Náv Nélküli Heceget, és leleplezze a múltjuk titkait."
Tea Stilton: Az Álom Királynője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a lehető legjobb befejezést adta az öt hercegnő családjának öt könyvön át tartó harcának a Név Nélküli Herceggel. Minden lehetséges történetet befejzett, ami a könyveken keresztül elindult, és a sorozat hatodik részében sem vesztett semmit az előzőekben megismert lendületességéből és szívhez szóló eseményeiből.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Ebben a kötetben már nem igazán lehet megállapítani, hogy ki a főhős, de mindenképpen lennék a helyében, mert rengeteg pozitívum éri őket a könyv során, és megoldják a problémáikat.
Annak ajánlom, aki...
Aki kíváncsi egy kudarcokkal és harcokkal teli történet szívmelengető végére, valamint a család történetére, ami teljesen életszerű, és semmi elvarratlan szál nem marad a könyvben.
Ne olvassa el, aki...
Akit nem érdekel a hat részes könyvsorozat legutolsó, befejező története, nem szereti a boldog befejezéseket, és egy komoly, egyszerű történetet keres.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz