Tea Stilton: A Sötétség Hercegnője


"A Sötétség Birodalmának mélyén, a sziklába vájt alagutak útvesztőjében Diamante hercegnő látszólagos nyugalomban éli az életét. Ám a felszín alatt gonosz szándékok lappanganak, melyek könnyen felboríthatják Kerekkő, és az Öt Birodalom békéjét."
Tea Stilton: A Sötétség Hercegnője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
noha ez az utolsó előtti könyv, még mindig egyedi és érdekes. A történet egyre változatosabb, egyre több helyszínen játszódik, és egyre kíváncsibbá teszi az olvasót a végkifejletre. A birodalom és lakói szerethetőek és jól kidolgozottak. Azért is jó volt olvasni, mert volt benne egy hatalmas csattanó, amire szerintem senki sem számíthatott.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
lennék a főhős, mert rátalál a szerelem a legváratlanabb pillanatban és alakban, valamint találkozik a testvéreivel. Nem lennék a helyében azért, mert az élete nagyrészét a föld alatt, sötétben kell töltenie (bár a főhőst ez nem zavarja).
Annak ajánlom, aki...
Akit érdekel a könyvsorozat ötödik része, és érdekli, hogy hogyan találnak egymásra és hogyan próbálják megoldani a hatalmas problémát, ami egyre jobban veszélyezteti őket. Annak is ajánlom, akit érdekel egy újabb remekül kidolgozott birodalom.
Ne olvassa el, aki...
aki az előzőeket nem olvasta, mert különben el fog veszni a történetben. Annak sem ajánlom, aki nem szereti a csattanókat, a sötét helyeket, és a lánykéréseket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz