Tea Stilton: A Sivatag Hercegnője


"Okkerszikla városában nagy a nyüzsgés: kezdődik a Homoki Vásár! Ám csillagtalan az éj, és félelmetes szélvihar dúl a Suttogások Sivatagában. Amikor Samah unokahúgának nyoma vész, a balsejtelmek beigazolódnak: rettenetes veszély fenyegeti birodalmat!"
Tea Stilton: A Sivatag Hercegnője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a korábbi kettőhöz képest sem veszítette el az egyediségét, mégis hűen követi az előzőek formáját. Az olvasó itt sem fog csalódni a birodalom, és a karakterek kidolgozottságán, valamint a történet mozgalmasságán.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Itt sem lennék a regényben a főhős a családi helyzete miatt, ráadásul ebben a kötetben nem ő, hanem az egyik szerette tűnik el, ami csak nehezíti az életét.
Annak ajánlom, aki...
akit érdekel az első két könyv (A Jéghercegnő, A Korallok Hercegnője) folytatása, valamint szereti a jól végződő történeteket, amikből nem hiányoznak a fordulatok, és a szükséges tragédiák.
Ne olvassa el, aki...
már az első két könyvet sem bírta kiolvasni, valamint nem szereti a kicsit gyerekesebb történeteket. Annak sem ajánlom, aki nem szereti a felesleges drámákat, és egy rövid, egyszerű történetet keres.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz