Tea Stilton: A Korallok Hercegnője


"Kalea hercegnő az ősi elsüllyedt városban őrzi az Álom Dalának rá bízott sorait: a titkos verset, mely sorsát összeköti a Fantázia Birodalmának másik négy hercegnője sorsával. A titokzatos Kaliq érkezésével azonban a vers eltűnik, s ezzel a Korallok Birodalma is veszélybe kerül."
Tea Stilton: A Korallok Hercegnője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a Jéghercegnő című kötet folytatásaként teljes mértékben visszadja az előző könyv hangulatát és egyediségét. Egyre többet tudunk meg a hercegnőkről, és egyre fokozódik az izgalom.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Akárcsak az előző könyvben, itt sem lennék a főhős a szülei elvesztése és a nővéreitől való távolság miatt. Akárcsak Nivesnek, neki is vannak segítői a birodalomban, azonban ebben a harcban csakis ő maga vehet részt.
Annak ajánlom, aki...
akinek tetszett az első része, a Jéghercegnő, és érdekli a könyv további folytatása. Annak is ajánlom, aki szereti a tengert és a tengeri állatokat, valamint a fordulatokat.
Ne olvassa el, aki...
akinek nem tetszett az első része, valamint megveti a gyerekes történeteket, és egy kicsit komolyabbra vágyik, valamint aki egy rövid történetet akar olvasni, amiben nincsenek kudarcok és csattanók.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz