Tea Stilton: A Jéghercegnő


"Van valahol egy birodalom... Hideg és barátságtalan vidéken, melynek fiatal hercegnője nagy titkot őriz. Valaki azonban újra akarja hívni a régi idők sötét erőit, és csak Gunnar, az óriási fehér farkas védheti meg a hercegnőt, felfedve ezáltal valódi lényét."
Tea Stilton: A Jéghercegnő
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mialatt olvastam, egy teljesen más világban érezhettem magam közben. A karakterek szerethetőek és jól kidolgozottak az egész birodalommal együtt, és nagyon izgalmas, valamint fordulatos történet.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék, mert a főszereplő, Nives elvesztette a szüleit, a nővérei nagyon távol élnek tőle, és az ő támogatásuk nélkül kell irányítania egy egész birodalmat, ahová nem csak a jég, de a gonoszság is beférkőzik. Az egyetlen ok, amiért lennék a helyében az az, hogy a könyv végén rátalál az igaz szerelem.
Annak ajánlom, aki...
szereti a "jó és gonosz harca" tipusú könyveket, ahol a történet végén a főszereplőre rátalál a szerelem. Annak is ajánlom, aki szereti, ha egy könyv egy teljesen másik világba repíti el, amíg olvassa.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a kicsit gyerekes történeteket és megoldásokat, valamint a kudarcot. Annak sem ajánlom, aki nem kedveli a nyálas, szerelmes részeket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz