Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Egy szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség? Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva. Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van."
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Imádtam ahogy a történetet nem csak elmeséli de ki is vetíti a valóságra. Evelyn kendőzetlenül elmeséli az egész életét és kétséget sem hagy afelől, hogy bár hibázott, nem bánt meg semmit amit a szerelemért tett.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Evelyn Hugo egy nagy hatalmú nő, akinek mind a divat mind a filmipar világában döntő súlyú a szava. Örömmel kipróbálnám milyen már-már uralkodónak érezni magam a saját, kemény munkával megszerzett birodalmamban.
Annak ajánlom, aki...
Imádja a kitalált de mégis valósághoz ragadt világok feltárását, amiben az összes szereplőt megtanulja megérteni, elfogadni és megszeretni. Nagyon lenyűgöző, hogy Evelyn mit adott fel és hány olyan férfihoz ment feleségül akiket nem is szeretett.
Ne olvassa el, aki...
Tartózkodik az életrajzoktól (bár ez lenyűgöző) és nem szereti a való világban játszódó események súlyának érzését. Vannak a könyvben durva és túl élethű történések, amik lehet hogy nem mindenki tetszését nyerik el.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz