Tallér Edina: Most akkor járunk?
Kiadó: Tilos az Á Kv.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 187

Tallér Edina első ifjúsági regényének főszereplője, Beni tizenhárom éves, nyolcadikos és itt él köztünk, szóval tényleg lehetnél akár te is. Suliba leginkább a haverok miatt jár, bár a legjobb barátja a szomszéd lány, akivel szinte ikrekként nőttek fel. Beni és Eszter történetesen a fővárosban laknak, és az a tervük, hogy végigutazzák Budapest összes villamosvonalát. De Beni szerint előtte még le kell vakarniuk magukról a húgát, Annát, és az első csókhoz sem ártana már egy szöszi. Hamarosan kiderül, hogy egy magától értetődő barátság is bonyolulttá tud válni, és ami állandónak tűnik, bármikor megváltozhat. De talán nem is baj, ha minden változik. Ezt hívjuk életnek!
Tallér Edina: Most akkor járunk?
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Jó volt olvasni, mert a megszokottaktól eltérően, most egy fiú volt a főhős. Igényes volt a történetvezetés, szépen le volt írva a történet. Nekem nem tetszett annyira, de viszont ahhoz képest elég jó volt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert ott is nagyon jó barátaim lennének. Azért is lennék még főhős, mert akkor végig villamosozhatnám egész Budapestet. Nem lennék főszereplő, mert akkor kicsit bonyolultabb lenne az életem.
Annak ajánlom, aki...
Ajánlom annak, aki szereti a szerelmes regényeket. Ajánlom akkor is, ha szereted a tinikről szóló történeteket. Inkább lányoknak ajánlom.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el az, aki nem szereti a szerelmes regényeket. Aki nem szereti a naplószerű regényeket. Az se olvassa olvassa el, aki nem szereti a kissé nyálas történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz