Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"A szerelem nem ismer határokat… Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz. Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek. Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…"
Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
 szinte a lehető összes érzelmet kiváltotta belőlünk. Minden érzést átéltünk, amit csak egy könyv olvasása közben át lehet. Az érem mindkét oldalán elvitt minket a végsőkig, miközben összetörte, majd összeragasztotta, és bezárkózott a szívünkbe.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert ötletem sincs, hogyan élném túl. Én (sem) tudok olyan megoldást, ami mindenkinek jó lenne.
Annak ajánlom, aki...
meg akarja tudni, mi van a másik oldalon? és úgy érzi, bírni is fogja. a romantikus történetek bolondja. Aki vágyik egy megrendítő történetre, ami fenekestől felforgatja a rendíthetetlennek hitt nézeteit. Akinek szintén vannak kistestvérei, az az első pillanattól kezdve átérez mindent.
Ne olvassa el, aki...
ítélkezik vagy nem annyira elfogadó. Aki nem szeret sírni, az már a borítóra se nézzen rá, mert az a szögesdrótból font szív mindent elmond.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz