Stephenie Meyer: Bree Tanner rövid második élete


"Bree Tanner alig emlékszik előző életére, mielőtt érzékei csalhatatlanok, reflexei emberfelettiek és fizikai ereje megállíthatatlan lett volna. A szűnni nem akaró szomjúság előtti életére… az életére, amikor még nem volt vámpír. Aztán Bree váratlanul barátra lel, egy újszülött vámpír személyében. Diego hozzá hasonlóan kíváncsi teremtőjükre, akinek még a nevét sem tudják. Amikor felismerik, hogy az újszülöttek csupán sakkfigurák egy elképzelhetetlenül hatalmas játékban, Bree-nek és Diegónak el kell döntenie, hogy melyik oldalra áll, és kiben bízik meg. De ha minden, amit a vámpírokról tudsz, hazugságon alapul, hogyan derítheted ki az igazságot?"
Stephenie Meyer: Bree Tanner rövid második élete
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ugyan egy fantasy környvről van szó, mégis nagyon élettelinek és valóságosnak hat a vámpírlét. Megjelenik mind a jó és a rossz oldala is annak, ha halhatatlan vagy. Így ellensújozza az erőt, sebességet és vadászatra alkalmas érzékeket a vér utáni el nem múló sóvárgás.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Bree-nek halála után is lehetősége adódott a létezésre, bár vámpírok ölték meg és változtatták át. Második életében szerelembe esik, még a sok borzalmas dolog ellenére is. Nem lennék a helyében, mivel alig pár év adatott meg neki.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a vámpíros történeteket, és nyitott egy újabb élményre. És még az olvassa el aki szereti ha egy könyv vékony. ; )
Ne olvassa el, aki...
Még nem olvasta el az Alkonyat-ot, mivel ez a könyv a sorozat kiegészítője, így sok minden zavaros lehet. Tartalmaz erőszakot, de nem botrányosan sokat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz