Stephen King: Az
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg. Egészen addig, amíg ők heten össze nem fogtak, hogy legyőzzék Azt. "Bill, a vezér, aki az öccse halálát akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barátai, na meg az ennivaló. Richie, akinek mindig rosszkor jár a szája, ráadásul különféle Hangokon. Stan, aki gyűlöli a rendetlenséget és a piszkot. Eddie, akinek asztmája van és tankszerű anyja. Michael, a néger. És Beverly, a lány, akit ver az apja és akibe ketten is szerelmesek. De hogyan szállhat szembe hét gyerek az egész várost megfertőző gonosszal?"
Stephen King: Az
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Stephen King izgalmas és vérfagyasztó horror története egy olyan megpróbáltatást és kalandot mutat be, melyben hét gyerek együtt győzi le a gonoszt, szembe szállva a félelmeikkel és minden akadállyal, ami elöttük áll. A történet végén pedig egy olyan barátság fűződik köztük, ami egy életre kitart és a szövetségük biztosíték arra, hogy a gonosz legyőzése után ne is térjen vissza, vagy pedig igen akkor újra szembe szállnak vele.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert a bátorság és a félelem legyőzése Bill számára erőt ad ahhoz, hogy az öccsét megtalálja, akit "Az" a gyilkos bohóc rabolt el. A kalandok amiken végig megy és a megpróbáltatások csak még közelebb hozzák a barátait. Bill számára ugyanakkor egy szerelem kiteljesedését is jelenti egy olyan lány iránt, akiért mindent megtenne.
Annak ajánlom, aki...
Szereti Stephen King könyveit és azoknak, akik szívesen olvasnának egy izgalmas, hátborzongató, vérfagyasztó, rejtélyes és kalandos regényt. A könyv története cseppet sem hétköznapi, ennek ellenére könnyen lehet azonosulni a cselekményszállal. A hétköznapok és hétvégék minden percben megfelelő pillanatot adnak a könyv olvasásához, de a legérdekfeszítőbb este egy forró kávé vagy tea mellett olvasni, mert a történet hangulatához ez a legmegfelelőbb.
Ne olvassa el, aki...
cseppet sem szereti a horror regényeket, mert ez a történet tele van félelemkeltő eseményekkel és annak sem ajánlom, aki nem szereti a durva jeleneteket és a félelmetes bohócokat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz