Stephen King: A Setét Torony 1. A harcos


A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk!

"Stephen King, a thriller koronázatlan királya ezúttal a fantasy birodalmában kalandozik. E regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják helyüket, ám természetesen a kötetek együtt alkotnak kerek egészt. A harcos főhőse Roland vitéz, ez az eleinte múlt és jövő nélküli férfi, saját világának-civilizációjának utolsó képviselője. Végtelen sivatagokon, lepusztult településeken át, elkorcsosult emberekkel, mutánsokkal megküzdve követi-üldözi ellenségét, a feketébe öltözött embert. Útjukat vér és pusztulás jelzi. Miért ez a megszállottság, hogy eljusson a Setét Toronyba? Talán ott megleli minden rejtélyek kulcsát? Es ki a feketébe öltözött ember, ez a titkok ismerője, alakját váltogató varázsló? Netán maga a Sátán?"
Stephen King: A Setét Torony 1. A harcos
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a döcögős kezdés ellenére mindvégig bennem volt az, hogy tovább kell olvasnom. Felkelti az érdeklődésedet, és mindvégig fenntartja. Szórakoztató, izgalmas, és legfőképp letehetetlen.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert nemcsak magamnak, senkinek sem kívánom azt, amin Roland keresztülment. Hiába éri el a végén a célját, a holttestek látványa, a tudat, hogy ártatlanokkal is végzett, mindvégig kísérni fogja. Mindenkit kísért, ha miatta hal meg valaki.
Annak ajánlom, aki...
szereti a pörgős, izgalmas történeteket és Stephen King stílusát. Nem fog csalódást okozni.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a trágár nyelvezetet illetve az erőszakot, ugyanis a célközönség korából kiindulva a szerző nem fogta vissza magát ebből a szempontból. Nem áll minden oldal csak káromkodásokból, de ezek, valamint az igen részletes harci jelenetek nem gyerekeknek lettek írva. A nyelvezet néhol az arra érzékenyeknek elronthatja az olvasási élményét, de kár lenne csak emiatt abbahagyni, hiszen amúgy egy zseniális könyv.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz