Stephanie Garber: Legendary (Caraval 2.)


"Egy összetört szív. Egy megfizetendő adósság. Egy vérre menő játék. Donatella Dragna a Caraval varázslatos világában végleg megszabadult zsarnok apjától, és a nővérét, Scarlettet is megmentette egy baljós házasságtól. Lenne mit ünnepelnie a Dragna-lányoknak – de Tella még nem szabad. Még a játék előtt, végső kétségbeesésében egyezséget kötött egy bűnözővel, és most olyasmivel tartozik neki, amit eddig soha senki nem tudott megszerezni. Ki kell derítenie a Caraval mester, Legend valódi nevét! Erre csak egyetlenegy esélye van: ha megnyeri a Caravalt. Tella tehát második alkalommal is beleveti magát a legendás versengésbe, és ezzel keresztezi egy gyilkos trónörökös útját, belebonyolódik egy elátkozott szerelembe, valamint a titkok kusza hálójába… amivel bajba sodorja Scarlettet is. A Caraval mindig is bátorságot, ravaszságot és áldozatokat követelt. Ám ezúttal még többet kér a játék: ha Tella nem tudja teljesíteni, amit az alkuban ígért, és nem szolgáltatja ki Legend igazi nevét, mindent elveszít – talán még az életét is. De ha nyer, Legend meghal, és a Caraval örökre megsemmisül. Isten hozott újra a Caravalban… a játék még csak most kezdődik igazán!"
Stephanie Garber: Legendary (Caraval 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Hihetetlen mennyire beszippantott a Caraval világa, de hogy a Legendary ennyire brilliánsra sikeredett volna... nagyon nagy köszönet érte az írónőnek! Nagyobb csavarok, fordulatok jönnek itt mint az előző kötetben. Ebben a könyvben most Scarlett húga, Tella veti bele magát a varázslattal és titkokkal teli versenybe, amit élvezettel kísértem végig. Az új szereplőket is megszerettem és nagyon szívesen olvasnék róluk egy külön kötetben:D Még nem olvastam egyetlen olyan könyvet is, ami hasonlítana a Caraval világához és ezért is nehéz addig várni míg megjelenik a befejező kötet magyarul. Dante x Tella páros imádom🖤
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
A mostani Caraval sok mindenben különbözött az előzőhöz és nagyobb tétje is volt neki, ezért nagyon nagy a nyomás az emberen. De ettől függetlenül itt is sok varázslatos dolog történt, amit szívesen megtapasztalnék, magam mellett egy jóképű férfival. Ha ezeket a kalandokat át élted nem mondhatja az ember rád hogy nem tudsz élni! Szóval igen, szívesen lennék főhősnő ebben a történetben.
Annak ajánlom, aki...
Ajánlom annak, aki szereti a varázslattal és játékkal teli történetet tele feltárni való titkokkal. Annak aki, nem riad meg egy vaskos könyvtől benne egy új, semmihez sem hasonlítható történettel.
Ne olvassa el, aki...
Nem ajánlom annak, aki nem olvasta az első kötetet. Aki nem szeretni a drámát és a túlélős játékokat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz