Sarina Bowen • Elle Kennedy: Ez ​a srác (Him 1.)


"Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is."
Sarina Bowen • Elle Kennedy: Ez ​a srác (Him 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Idáig ez életem legjobb LMBTQ könyve! Imádtam Jamie és Ryan karakterét. Tetszett az egész történetvezetés, hogy a fejezetekben nem csak a jelent éltem át, hanem pár bekezdés erejéig visszatekinthettünk a múltba, így teljesen tiszta képet kapva. A két fiú nagyon odateszi magát, minden tekintetben. Repkednek a poénok, a csínyek, a riposztok, miközben az elektromosság szikrázik a levegőben. Jamie és Wes egyszerre iszonyatosan cukik és szívdöglesztők. A regény minden sorát élveztem!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Bár lány létemre érdekes lenne, de mindenképpen kipróbálnám magamat föhősként ebben a könyvben. Olyan szerelemről olvashatunk itt, amit senkinek sem szabadna elítélnie.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az LMBTQ könyveket. Aki egy minden ízben szórakoztató, szívmelengető történetet szeretne olvasni és aki szeretni az izmos, sexy pasikat:D
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti az LMBTQ témájú könyveket és nem akar meleg vagy busexualitásról olvasni és aki nem szeretni a hoki sport ágat na meg a túlfűtött részletes erotikát.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz