Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara


"Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról. Veszélyes kettős játékot játszik, és egyetlen apró hiba végzetesen megpecsételheti nemcsak az ő, de az egész világ sorsát. A háború közeledtével pedig el kell döntenie, hogy kiben bízik meg a lenyűgöző, ámde veszedelmes főurak közül, és a legváratlanabb helyeken muszáj szövetségest találnia. A Földet vörösre festi a rengeteg kiontott vér, miközben gigászi hadseregek küzdenek valamiért, ami az egész világ pusztulását hozhatja."
Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
A könyv 3. rész úgy van megírva, hogy az legelképzelhetetlenebb érzelmeket váltsa ki az olvasóból. Így míg az egyik pillanatban nevetünk, a másikban már a fájdalom fegyegető lehet a bordáink alatt gyanútlanul dobogó szívünkre.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Borzalmas dolog a háború, rengeteg ember(ez esetben tündér) hal meg. Feyre egyik ellenségéből szövetséges lesz, egy másik meg úgy áldozza fel magát, hogy nem biztos abban, hogy visszatérhet. Testvérei nagyon megváltoznak a tündérré válástól, de még mindig egy családot alkotnak.
Annak ajánlom, aki...
Akit lenyűgöz a könyv közvetlen, velőbe maró őszintesége és életszerűsége. Valószerűtlenűl fájdalmas és egyszerre felszabadító mű!
Ne olvassa el, aki...
Akit megrettent az erőszak és az emberi viselkedés, hogy feláldozzák magukat miközben túlélhetnék, vagy inkább mentik a saját irhájuk és hagyják elveszni azt aki ártatlan.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz