Sarah J. Maas: Köd és harag udvara


"Én ​nem vagyok jó. Semmi vagyok, és a lelkem, halhatatlan lelkem el van átkozva… Mintha a tüdőm is cserbenhagyott volna, de próbáltam levegőt venni, hogy ki tudjam mondani, hogy nem. Nem. Miután Feyre kiszabadította szerelmét, Tamlint a gonosz tündérkirálynő karmai közül, már halhatatlanként, tündérmágiája birtokában tér vissza a Tavasz udvarába. De nem feledheti sem a szörnyűségeket, melyek révén megmentette Tamlin népét, sem az alkut, amit Rhysanddel, az Éjszaka udvarának rettegett főurával kötött. Egyre jobban bevonódik Rhys ügyeibe és fellángoló érzelmei hálójába, ám háború közeleg: egy minden eddiginél hatalmasabb gonosz erő fenyeget azzal, hogy mindent elpusztít, amiért Feyre valaha küzdött. Szembe kell néznie a múltjával, elfogadnia különleges adottságait és döntenie kell a sorsáról. Oda kell adnia a szívét, hogy meggyógyítsa a kettéhasadt világot."
Sarah J. Maas: Köd és harag udvara
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Feyre már az elején bebizonyíja, milyen ragaszkodó és bármit megtenne a szerettei épségéért. Pár apró reménysugáron kívül semmilye sincs, csak az elszántsága, hogy megmentse a tündéreket a kegyetlen parancsnoknő uralmától.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Mert én és biztos még sokan nem bírnák ki azokat a próbákat(kínzásokat), amiken Feyre keresztülment. Nem elég, hogy meg kellett ölnie szerelmét, még maga is meghalt.
Annak ajánlom, aki...
Aki az előző rész után szükségét érezte, hogy elolvassa a folytatást. Még azoknak is meleg szívvel ajánlom, akik nem riadnak meg az erőszaktól és a már szinte valóságos fantáziavilágtól.
Ne olvassa el, aki...
Akinek nem bírja a gyomra a lelki/testi szenvedés részletes leírásának olvasását, és annak sem ajánlom aki úgy gondolta, hogy Tamlin a tökéletes társa Feyre-nek. ; )

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz