Sarah J. Maas: A ​Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara (Tüskék és rózsák udvara 3,1)


"A ​remény még a legfagyosabb éjszakán is melegséget nyújt. A téli napforduló egy hét múlva lesz. Még mindig újnak éreztem királynői szerepemet, és csak halvány elképzelésem volt hivatalos teendőimről. Egy éve. Te jó isten! Rhys közel egy éve hajtotta be rajtam a megállapodásunkat, mert mielőbb ki akart engem szabadítani a mérgező Tavasz udvarából, és ezáltal megmenteni az összeomlástól kétségbeeséstől. Ha csak egy percet késik, csak a Jó Anya tudja, mi történt volna, és hol lennék most. Eszembe jutott a párom, aki oly' keményen és önzetlenül küzdött, pedig semmi reménye nem volt arra, hogy mi együtt leszünk. Mind a ketten megküzdöttünk a szerelmünkért, a vérünket adtuk érte. Rhys meg is halt érte. A Hybern elleni háború nem múlt el nyomtalanul Feyre, Rhys és barátaik életéből, mégis mindent megtesznek, hogy újjáépítsék az Éjszaka udvarát. A küszöbön álló téli napforduló kiváló alkalmat kínálna arra, hogy végre egy kicsit kikapcsolódjanak. Ám az ünnepi hangulat sem tudja visszatartani a múlt árnyékait. Miközben Feyre az Éjszaka úrnőjeként próbál helytállni, szembesülnie kell vele, hogy barátai sebei mélyebbek, mint hitte, és az udvar jövőjét is tönkre tehetik."
Sarah J. Maas: A ​Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara (Tüskék és rózsák udvara 3,1)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Kellett ez a könyv ahhoz, hogy fokozatosan le tudjam zárni magamban Feyre és Rhys történetét, ami 3 köteten keresztül végigkísért. Ebben a kötetben megtudhatjuk, hogyan élik "hétköznapi" életüket a többiek és hogyan dolgozzák fel, mint múltban és háborúban szerzett sebeiket. Rengeteget nevettem a csípős szócsatákon és szituációkon, ugyanakkor mégis meg könnyeztem a szívfacsaró sorok között. Nagyon a szívemhez nőttek mindannyian, ezért is nagyon várom a következő kötetet ami Nesta és Cassian történetéről fog szólni, ezért is remélem, hogy Feyre×Rhys páros is fel-fel fok bukkanni benne.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nagyon szívesen lennék a regényben főhősnő. Az írónő olyan sokszínű, tág világot írt le nekünk, ami még nincs teljesen felfedezve, úgyhogy nagyon szívesen vállalkoznék erre a nemes feladatra, főleg hogy nagy megtiszteltetés lenne közben találkozni a szereplőkkel is. Bár a történések során sok szörnyű dolog történik a szereplőkkel, úgy vagyok vele hogy melyik világban nem történnek rossz dolgok?! Szóval igen kihasználnám a lehetőséget, ha adódna:)
Annak ajánlom, aki...
Akinek tetszett az előző kötetek. Annak aki szereti a tündéres fantasy világot, mert ennek a könyvnek nincs párja ezen a téren. Aki szeretné lezárni magában a történéseket és kíváncsi a szereplők "átlagos" napjaira, meg annak aki csak egy kis kikapcsolódásra vágyik sok nevetéssel!
Ne olvassa el, aki...
Nem olvasta az előző részeket. Aki sorsfordító történéseket vár. Aki nem bírja az enyhe erotikát és aki nem szeretni a vontatottságot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz