Sarah J. Maas: Föld és vér háza
16 éven felülieknek ajánlom!

A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Minden estét bulizással tölt, és eltökélte, hogy kiélvezi mindazt, amit Lunathion – azaz Crescent City – nyújthat. Csakhogy egy kegyetlen gyilkosság alapjaiban rendíti meg a várost, és Bryce világa darabokra hullik.
Két évvel később Bryce még mindig a város legismertebb szórakozóhelyeit járja, immár a feledés reményében, ám hirtelen folytatódnak a gyilkosságok. A hírhedt bukott angyalt, Hunt Athalart megbízzák, hogy figyelje minden lépését, és Bryce rájön, többé nem menekülhet a feledésbe.
Bryce és Hunt igyekszik kideríteni az igazságot – és feldolgozni saját múltjuk szörnyűségeit. A megbolygatott szálak a város legsötétebb részein és a háborúban álló kontinenseken keresztül egyenesen a pokol bugyraiba vezetnek, ahol az évezredek óta szunnyadó erők most ébredezni kezdenek…
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Aki szereti az írónő többi munkáját, az ebben a gyönyörűségben sem fog csalódni! Komplex világépítés, varázslatos lények, sokszínű karakterbrigád, lehengerlő szerelem, mi mást lehet kívánni? Egy erős főhősnő, aki tudatában van az értékének, egy eltéphetetlen barátság, egy főhős aki csak egyszerűen imádnivaló, és egy csodálatos történet, ami éjszakákon keresztül ébren tart majd.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
IGEN, egyértelműen igen. Én is ilyen képességeket és egy saját cukorfalat angyalt kérek ide, köszönöm szépen.
Annak ajánlom, aki...
Kedvelte a szerzőnő előző munkáit, és aki készen áll egy felejthetetlen utazásra, vagy esteleg csak vágyik egy fenomenális fantasy-re.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a fantasy-t, a tündéreket, vagy a romantikát.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz