Samantha Young: Dublin Street
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Négy éve az amerikai Jocelyn Butler, hátat fordítva tragikus múltjának, Edinburgh-ban kezdett új életet. Joss nem adja át magát a gyásznak, nem néz szembe a démonaival, és senkihez sem akar igazán közel kerülni, de miután beköltözik Dublin Street-i fantasztikus albérletébe, lakótársnőjének jóképű bátyja fenekestül felforgatja féltve őrzött magánéletét. Braden Carmichael az a fajta ember, aki mindig megszerzi, amit akar. És ő most Jocelynt akarja az ágyába csábítani. Braden, miután megtudja, hogy Joss irtózik a komoly kapcsolatoktól, alkut kínál, amelynek keretében átadhatják magukat a vágyaiknak anélkül, hogy „túlbonyolítanák” a dolgokat. Jocelyn merő kíváncsiságból belemegy az egyezségbe, miközben nem is sejti, hogy a skótot egyetlen cél vezérli: a lelkéig lemezteleníteni a konok lányt…"
Samantha Young: Dublin Street
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
annak ellenére, hogy a történet kiszámíthatónak tűnt, bármely pillanatban meglepő fordulatokkal találkozhattunk. Sokat nevettünk és sírtunk egyaránt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert bebizonyította, hogy ha az élet borzalmas "csapásokat" is mér ránk, akkor is fel lehet állni barátaink, szerelmünk segítségével. Imádtuk szellemességét, erősségét, humorát.
Annak ajánlom, aki...
egy olyan történetet szeretne olvasni, ami nem a megszokott, hétköznapi témákat dolgozza fel, s közben olyan nélkülözhetetlen kérdésekre ad választ, amik a szerelemmel és a barátsággal egyaránt kapcsolatosak.  
Ne olvassa el, aki...
nem kedveli az érzelmi túlfűtöttséget, mert ebből jócskán kijut a könyvben.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz