S. A. Lockryn: Edinburgh kék fényei


"Pokolian ​indul a nap, Davist ultimátum elé állítják. Már az ötödik mentőtisztet akarják a nyakába sózni. Neki, a veterán, Afganisztánt megjárt orvosnak! Méghogy ő kiállhatatlan?! Csak annyit akar, hogy mindenki hagyja békén.

Dennis sem vágyik ennél többre, mégis társak lesznek. Amikor beosztják Davis mellé, megfogadja, hogy nem hagyja magát még egyszer megfutamítani, hiszen eleget tűrt egész eddigi életében.

Rázósan indulnak a közös napok. Dennisnek nem csak a melóba kell visszaszoknia, de társa értelmezhetetlen viselkedését is kezelnie kell.

Sokáig azt hiszik, hogy ennél rosszabb nem is történhetett volna velük, de a végeláthatatlan műszakok és riasztások alatt egyre jobban megismerik egymást, rájönnek mi volt az, ami eddig hiányzott az életükből. Hogy ezt megtalálják, nem pusztán a környezetükkel, hanem saját érzéseikkel is meg kell küzdeniük.

Sejtelmük sincs, hogy eddigi megpróbáltatásaik pusztán bemelegítésül szolgáltak ahhoz, ami rájuk vár. Vajon képesek lesznek közös nevezőre jutni, vagy elkerülhetetlen, hogy Davis elveszítse a munkáját?"
S. A. Lockryn: Edinburgh kék fényei
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez egy romantikus történet és ehhez mérten mindent hoz, amit egy romantikusnak tudnia kell. Érdekes háttér történet és alaphelyzet, szimpatikus karakterek és természetesen kémia közöttük. Ahogy megismerjük a szereplőket pedig lassan kicsit beléjük szeretünk mi is. Könnyebb olvasmány, a nehezebb témákat is úgy dolgozza fel, hogy ne sérüljön senkinek a lelke.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem bírom a vért, így sose lennék jó mentős, így sajnos inkább ebből a történetből kimaradok.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az M/M könyveket, a lassú romantikusokat vagy csak szeretne pár órára nem foglalkozni a saját gondjaival.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a romantikus regényeket, vagy nagyon plusszos romantikára vágyik. A történet lassan építkezik, és inkább a kapcsolatot érzelmi, mint testi oldala van kihangsúlyozva.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz