Rupi Kaur: Tej és méz
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"A tej és méz versek és prózai írások gyűjteménye a túlélésről, az erőszak, az abúzus, a szerelem, a veszteség, a nőiség megéléséről. A könyv négy fejezetre oszlik, mindegyik más célt szolgál, másféle fájdalommal foglalkozik, másféle sebeket gyógyít. A tej és méz az élet legridegebb pillanatain vezeti át az olvasót, mégis mindenben talál valami melegséget, mert a melegség ott van mindenben, csak keresni kell."
Rupi Kaur: Tej és méz
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvel kapcsolatban, különböző hosszúságú írásokat tartalmaz, van ami csak egy sor, de van olyan is ami több oldal. Az érzelmek hatalmas skáláját foglalja magába, volt olyan, amit átéreztem és át tudtam ültetni a saját életemre, ám volt olyan is, amit nem tudtam hová tenni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
A könyvnek nincsen főszereplője, a nőiséget próbálja leírni minden nehézségével és szépségével együtt.
Annak ajánlom, aki...
A könyvet elsősorban lányoknak, nőknek ajánlom, akik szeretnének egy kicsit elérzékenyülni, ugyanis ez a könyv a legaljasabb módokon, de el fogja érni, hogy ez megtörténjen. Néhol elcsépelt és klisés, az olvasni vágyóknak meg kell ezzel békülniük, ha ki akarják hámozni a mondanivalót a sorokból. Továbbá ajánlom azoknak, akik szeretik a különösen szép borítókat:)
Ne olvassa el, aki...
Nem ajánlom földhözragadt embereknek.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz