Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 207

A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

Fiatal, gyönyörű és halálos. A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orgyilkosnak, a bretagne-i udvarba viszik, hogy teljesítse küldetését. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell. Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki - bármennyire küzdött ellene - meghódította a szívét? Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?
Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
sosem állt meg a történet. Mindig történt valami, le se lehetett tenni. Amint egy kisebb esemény megoldódott, jött még legalább kettő. Ha akartam volna (mért is?), se tudtam volna letenni, mivel nem szeretem a lezáratlan eseményeket.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert szeretnék olyan bátor, és magabiztos lenni, mint Ismae. Szeretnék úgy hinni valamiben, hogy ne ingathassanak meg bennem bármilyen helyzet áll fenn.
Annak ajánlom, aki...
szereti az eseménydús, néhol erőszakos, kicsit történelmi regényeket egy kis romantikával. Nem  a szerelmi szál áll a középpontban, de az ezt kedvelőknek elég, ezt tapasztalatból mondom.
Ne olvassa el, aki...
irtózik az erőszaktól. Ismae-t gyilkosnak nevelték, és eszerint jár el. Mérgek, tőrök, kardok, íjak, nyilak stb. és ezt mind használja is.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz