Rick Riordan: Szörnyek tengere
Percy Jackson hetedik éve az iskolában meglehetősen unalmasan indul. Egyetlen szörny sem akarja betenni a lábát New York-i sulijába. Ám amikor az ártatlan labdázgatás élet-halál harccá válik egy csapat emberevő óriás ellen, a dolgok, hogy is mondjam, kezdenek eldurvulni. Váratlanul érkező barátja, Annabeth is csak rossz hírekkel szolgálhat: a Félvérek táborát védő határokat egy titokzatos ellenség lerombolta, és amíg ezeket újra helyre nem állítják, a félisteneknek nincs hová rejtőzniük. A villámtolvaj lendületes, humoros és rendkívül népszerű folytatásában Percynek és a barátainak át kell szelniük a Szörnyek Tengerét, hogy megmentsék a táborukat. De Percynek mindezek előtt még szembesülnie kell egy a származását érintő titokkal: rá vár a feladat, hogy eldöntse, áldás-e, avagy átok Poszeidón fiának lenni.
Rick Riordan: Szörnyek tengere
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Jó volt olvasni mert, egy teljesen új világba repített, ahol izgalmas kalandokban vehettem részt. A karakterek nagyon szerethetők és érdekesek a képességek. Amikor ezt a sorozatot olvastam, nagyjából egyidős lehettem Percyékkel, ami hozzáadott az élményhez.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szívesen lennék a főhős, mert tetszik Percy ereje. Szerintem menő lenne a vizet irányítani, meg mindig lenne nálam fegyver toll formájában.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, akit érdekel a görög mitológia és szereti a kalandregényeket.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el az, akit idegesítik azok a fantasy sztorik, ahol gyerekek mentik meg a világot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz