Oliver Bowden: Reneszánsz
Kiadó: Fumax
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 480

A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

Bosszút állok mindazokon, kik elárulták családomat. Nevem: Ezio Auditore Da Firenze. Orgyilkos vagyok. - Egy bosszúra szomjas fiatalember eposzi méretű küldetésre indul, miután Itália uralkodó dinasztiái elárulták őt. Ám ahhoz, hogy visszaállítsa családja becsületét, és véget vessen hazája romlásának, ki kell tanulnia az orgyilkosok mesterségét. Miközben a szabadságért és igazságért harcol, Ezio útját olyan kiváló elmék segítik, mint Leonardo da Vinci és Niccol Machiavelli, akik mint koruk legbölcsebb gondolkodói beavatják a túlélés fortélyaiba. Társai számára Ezio fogja megtestesíteni az erőt, mely elsöpri a régit, és újat hoz a helyébe. Ellenségei szemében pedig fenyegető jelképpé válik, kinek rendeltetése, hogy eltiporja a zsarnokságot, mely Itália népét sanyargatja. Kezdődjék a hatalom, az összeesküvés és a bosszú örök színjátékának reneszánsz krónikája. Hiszen az igazságot vérrel írják. Az Ubisoft nagysikerű videojátéka alapján!
Oliver Bowden: Reneszánsz
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon izgalmas és emellett nagyon érdekes könyv is.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhős, mert a családja becsületének megőrzése végett kell olyasmit is elkövetnie, amiket magától nem biztos, hogy megcsinálna.
Annak ajánlom, aki...
esetleg mér játszott a játékkal, vagy szeretné kipróbálni  illetve annak aki valamelyest érdeklődik a történelem ezen szakasza iránt. 
Ne olvassa el, aki...
t nem annyira érdekel Itália és annak reneszánsz története, valamint aki nem feltétlenül szereti a videojátékot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz