Reid Taylor Jenkins: Daisy Jones & The Six
"Mindenki ismeri a Daisy Jones & The Sixet, de hogy miért oszlott fel az együttes a népszerűségük csúcsán, azt senki sem tudta... Mostanáig.

Daisy Los Angeles-i tinédzser a hatvanas évek végén, aki a Sunset Strip klubjaiba kéredzkedik be, rocksztárokkal fekszik le, és arról álmodik, hogy egy nap majd a Whisky a Go Góban énekelhet. Bár a szex és a drogok is magukkal ragadják, az igazi szenvedélye a rock'n'roll. Húszéves korára felfedezik a hangját és páratlan szépségét, mely könnyen őrültségre sarkallja az embereket.

Ekkor vált egyre népszerűbbé a The Six is, a mélabús Billy Dunne együttese. Első turnéjuk előestéjén Billy barátnője, Camila megtudja, hogy terhes, és az apaság és a hírnév nyomása túl sok Billynek, akivel kissé elszalad a ló a turnén.

Daisy és Billy útja akkor keresztezi egymást, amikor egy zenei producer rájön, hogy a megasiker kulcsa a páros összehozása. És ami ezután történik, az már maga a legenda.

Ezt a mítoszt járja körbe ez a lebilincselő és felejthetetlen regény, amely a hetvenes évek egyik legnépszerűbb bandájának történetét meséli el visszaemlékezéseken keresztül. Taylor Jenkins Reid tehetséges író, aki új szintre lép a Daisy Jones & The Sixszel, különleges és egyedülálló hangjával zseniálisan mutat be egy kivételes helyet és időszakot."
Reid Taylor Jenkins: Daisy Jones & The Six
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Azért volt jó olvasni, mert a főszereplő, Daisy karaktere egy olyan lenyűgöző női karakter, hogyan küzdött a karrierjéért, és a hangjáért. Nagyon érdekes volt belelátni, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a banda tagjai, és hogyan tudnak megalkotni egy dalt/lemezt közösen.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhősnő, mert nem szeretném, hogy úgy viselkedjenek velem, ahogy vele bántak, az „élete" nagy részében. Ahogyan kihasználták, és nem akarták elfogadni őt, mint nőt a szakmában.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki szeretne többet megtudni arról, hogy mik történhetnek egy rock bandában, a 70-es években. Hogyan emlékeznek vissza és beszélnek róla az együttes tagjai.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el, aki nem szeretne droghasználatról, erőszakról vagy alkoholizmusról olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz