Rebecca Roanhorse: A villámlás nyomában
16 éven felülieknek ajánlom!

"Amíg ​a világ legnagyobb része elsüllyedt az Özönvíztől Dinétah újjászületett

Legendás istenek és hősök járják Dinétah térségét Meg szörnyek.

Egy fiatal nő feladata, hogy megfejtse a múlt titkait, mielőtt azok elpusztítják a jövőt.

Maggie Hoskie egy navahó szörnyvadász, egy természetfeletti képességekkel megáldott gyilkos. Amikor egy kisvárosnak segítségre van szüksége, hogy megtaláljanak egy eltűnt lányt, Maggie az utolsó reményük. De amit Maggie felfedez a szörnnyel kapcsolatban, az sokkal rémisztőbb, mint amire számított.

Kelletlenül elfogadja Kai Arviso, egy szokatlan gyógyító segítségét, együtt utaznak a rezervátumban, együtt fejtik meg a régi legendákban elrejtett nyomokat, és együtt harcolnak a sötét boszorkányság ellen ebben a széthullott világban.

Ahogy Maggie rájön a gyilkosságok mögötti igazságra, szembe kell szállnia a múltjával is. Már ha túl akarja élni." (moly.hu)
Rebecca Roanhorse: A villámlás nyomában
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon egyedi könyv, amely egyenesen a lelkedhez beszél. Nagyon elgondolkodtató, akciódús, élményteli, ám mindezek mellett fontos és releváns üzenetet hordoz, ami úgy éri az olvasót mint egy gyomros. Szép történet arról, hogy néha saját magunkat kell választanunk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szerintem lennék, mert Maggie erős, tud harcolni, rettenetesen okos, van három kutyája, valamint rájön, hogy nem zárkózhat el az érzelmeitől, amit nem sokszor látok. De mindezek ellenére hosszú út áll még előtte.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne valami igazán értékeset olvasni, szerethető karakterekkel akik megnyerően esendőek, vágyik egy másik megvilágításból megnézni egy apokaliptikus világot, vagy érdekli egy eddig még sosem látott mágiarendszer.
Ne olvassa el, aki...
Nem bírja az erőszakot és a vért.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz