Rebecca Donovan: Visszafojtott lélegzet
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

A Csak lélegezz! trilógia második kötete

Emma Thomas épphogy megszabadult a nagynénje házából és annak a szörnyűségeitől, amikor úgy dönt, hogy meg kell végre igazán ismernie az anyját. Azonban ez korántsem hoz jó dolgokat az életébe, sőt, inkább még több lelki sebet okoz neki. Fel kell tennie magának a kérdést, hogy jó-e, ha törődik az anyjával és segít neki, vagy azzal inkább csak önmagának árt? Eközben jönnek nem várt fordulatok, új jó és rossz barátok és Emmának csak egy feladata van: lélegeznie kell, de ez egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy hangzik.
Rebecca Donovan: Visszafojtott lélegzet
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
rengeteg múltbéli, eddig homályfedte dolgot megtudhattam a főszereplő múltjáról. Emellett a regény során számos hirtelen fordulatot végig izgulhattam. A legjobban talán Emma karakterének a fejlődése, alakulása tetszett. Rengeteg érdekes, elgondolkodtató kérdést tett fel az írónő. Ez a könyv egy csodálatos élményt nyújtott nekem, mivel betekintést nyerhettem egy olyan lánynak a sorsába, akinek egyáltalán nincs könnyű élete és minden lélegzetvételért, vagyis az élni akarásáért kell megküzdenie.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert túl sok lelki, testi bántalmázás éri, amit majdnem hogy lehetetlen és borzalmas érzés lehet elviselni. Emellett Emmának nincs igazi családja. Az élete egy olyan kirakós, amit még összerakni is nehéz, nemhogy megélni.
Annak ajánlom, aki...
szereti az izgalmas, változatos, elgondolkodtató történeteket. A regényben a szerelmi szál sem jelentéktelen. Szóval, aki szeretne jónéhány órára egy másik világban élni és nem ilyed meg számos érdekfeszítő, kemény vagy romantikus pillanattól, annak javasolom, hogy olvassa el.
Ne olvassa el, aki...
érzékenyebb természetű. Ugyan az írőnő nem mindig részletezi az erőszakos részeket, de a könyvben számos olyan sötét gondolat, elmélkedés előfordul, ami lelkileg megviselheti az olvasót. Továbbá, aki nem szereti a romantikát, szerelmet egy történetben, annak se tanácsolom.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz