Rainbow Rowell: Csak így tovább
Simon ​Snow a legbénább Kiválasztott, akit valaha kiválasztottak. Ez szobatársa, Baz szerint is így van. És lehet, hogy ő egy kibírhatatlan, törtető vámpír, de úgy tűnik, nem téved. Simon gyakran a varázspálcáját sem tudja működésre bírni, és többször gyújt fel dolgokat, mint ami egészséges. Mestere, a Mágus kerüli és titkolózik előtte, kapcsolata a barátnőjével mintha megfeneklett volna, és ha Baz valóban az esküdt ellensége, vajon miért tölti el aggodalommal, hogy nem jelent meg a tanévkezdésre? Ráadásul a teljes Mágusvilág életét évek óta fenyegeti egy mágiaevő szörnyeteg, az Alattomos Üresség, aki nem mellesleg egy az egyben úgy néz ki, mint Simon. A prófécia szerint Snow fogja legyőzni a pusztító gonoszt, de hogy miként, az egyelőre mindenki számára rejtély, beleértve magát Simont is. De ha az ember a világ leghatalmasabb erejű mágusa, akkor a szellemektől, veszélyektől és titkoktól mentes élet szóba se jöhet… Rainbow Rowell a Fangirlben már bemutatta nekünk Simont és Bazt – most pedig végre elolvashatjuk elsöprő sikerű, varázslattal, szörnyekkel és romantikával teli történetüket!
Rainbow Rowell: Csak így tovább
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Oda meg vissza vagyok a fantasy történetekért, a Harry Pottert pedig szinte megidézi ez az alkotás. Drarry rajongóknak kötelező darab. Baz karaktere méltó helyét foglalta el a kedvenceimnek fenntartott polcomon. Simon és közte remek volt a kémia, minden egyes pillanatát élveztem bimbózó kapcsolatuknak.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szegény Simon az Üresség elleni küzdelme inkább volt szomorú, mint epikus és bár nagyon szerettem a karakterét, nem lennék a helyében.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a Harry Pottert (ha Drarry shipper ez igazi csemege lesz számára), nincs elege még a vámpírokból és fel van készülve arra, hogy a romantikus fő szál bl. Akik pedig olvasták a Fangirlt vessenek erre is egy pillantást, megéri.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti a fantasyt, a bl könyveket, vagy akinek már kiütései vannak Harry Potter nevétől is, az inkább kerülje el.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz