Rachel Van Dyken: Egyetlen
Kiadó: Athenaeum
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 296

14 éven felülieknek ajánljuk!

Kiersten elsőéves az egyetemen. Még sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait elűzte volna, de olyannal sem, akit ha meglát, a szíve hevesebben kalapál. A beiratkozáskor azonban összefut egy fiúval – szó szerint –, akitől nemcsak kalapál a szíve, hanem egyenesen kiugrik a helyéről. Weston, az egyetemi focicsapat nagymenője sok lánnyal találkozott már. Volt olyan is, aki szexuális zaklatással vádolta. Már éppen nyugvópontra ért volna az élete, erre besétál az ajtón egy elsőéves, akinek vadító vörös hajzuhataga van, és zöld szemében olyan titkok csillognak, amelyeket azonnal meg akar fejteni. Rachel Van Dyken Egyetlen trilógiájának első kötete egy nem mindennapi páros történetét meséli el. Megvédhet-e a szerelem a rémálmoktól? És mi történik, ha a halálos kórral kell szembenézni?
Rachel Van Dyken: Egyetlen
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mint minden lány vágyunk egy olyan romantikus első szerelemre mint pl ez. Sokat sírtunk és sokszor mosolyogtunk is rajta. Egyértelmű, hogy ez a könyv a romantikus lelkeknek való. A két főszereplő kapcsolata nem hétköznapi könyv történeteken alapul. :)  Bár sejthető volt a vége, mi mégsem hagytuk abba az olvasását.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Sokat töprengtünk,hogy legyünk-e valamelyik főszereplő helyében. Belegondolva mindannyian mikor olvastuk ezt a könyvet átéltünk valamennyi kötődést, bizalmat , miképp e két egyetemista egymásra támaszkodva ,egymás segítségére sietve lettek egymás támaszai. Ez fogott meg minket mert ők nem egyszerű pár voltak hanem egyben barátok is :) Nem tudtunk közös megállapodásra jutni. Hisz mind a 4-en más személyiségek vagyunk :)
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánljuk, aki imádja az e-fajta romantikus,titokzatos, egyetemistás,iskolás könyveket :)
Ne olvassa el, aki...
Nem tudok ide mit írni mert szerintünk minden lány szereti a szerelmes,rejtélyes könyveket. Talán a fiúk akik nem ennyire érzelgősek,bár mindig vannak kivételek :) 

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz