Rachel Smythe: Lore Olympus - Olümposzi história 1.
16 éves kortól ajánlom!

Botrányos pletykák, vad bulik és tiltott szerelem - tekints bele az istenek éjszakai életébe Rachel Smythe stílusos képregényében, mely kortárs környezetben gondolja újra a görög mitológia legismertebb történeteit.

Perszephoné, a tavasz ifjú istennője nemrég érkezett Olümposzba. Anyja, Démétér a halandók világában nevelte fel, de miután lánya ígéretet tesz neki, hogy szent szűzként tanul tovább, megengedi, hogy az istenek pörgő, csillogó világába lépjen. Amikor Perszephonét szobatársnője, Artemisz elviszi egy buliba, az egész élete a feje tetejére áll: találkozik Hádésszal, és azonnal szikra lobban közte és az Alvilág sármos, de félreértett uralkodója között. Perszephoné belegabalyodik az Olümposzt uraló intrikák és viszonyok szövedékébe, miközben megpróbálja megtalálni a helyét - és a valódi hatalmát.

Az Eisner-díjra jelölt webképregénynek ez a kiadása egy új előzménytörténetet is tartalmaz, és a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.

Az első kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak az 1-25. fejezeteit tartalmazza.
Rachel Smythe: Lore Olympus - Olümposzi história 1.
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon gyors olvasmány (mert képregény), mégis megfogott. Olyan nehézségeket, élethelyzeteket mutat be, amelyekkel a hétköznapi olvasó is találkozhat. Ezek mellett humoros, de érzékelni lehet a felszín alatt egy kibontásra váró mélységet.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem, ezt a történetet inkább kívülről szemlélném, még nem ismerjük a szereplőket eléggé ahhoz, hogy bele akarjak bújni a bőrükbe. Ráadásul mindegyiknek van legalább egy toxikus kapcsolata.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne valami újat felfedezni, szereti a görög mitológiát, vagy csak pár órás kikapcsolódásra vágyik.
Ne olvassa el, aki...
Vannak benne szexuális utalások, fizikai és szellemi bántalmazás, szóval ezekkel vigyázni kell.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz