Rachel Abbott : Idegen gyerek


"Úgy mondják, sose bízz egy idegenben. Talán nekik van igazuk.

Amikor Emma megismerkedett férjével, Davidet bánat gyötörte. Első feleségét a saját elszabadult kocsija gázolta halálra, hatesztendős lánya pedig titokzatos módon eltűnt.

Most, hat évvel később, Emma úgy véli, végre maguk mögött tudhatják a fájdalmas időket. Új életet építettek fel Daviddel, és van egy csodaszép kisfiúk, Ollie.

Aztán feltűnik egy idegen, és fölforgatja az életüket.

Emma elveszíti a biztonságérzékét. Vajon csakugyan tudja, mi történt oly sok évvel ezelőtt? És miért aggódik önmagáért meg a csecsemő fiáért?

Elkeseredésében régi barátjához, Tom Douglas nyomozó főfelügyelőhöz fordul segítségért, ám ezzel a lépéssel valamennyiük életét veszélybe sodorja."
Rachel Abbott : Idegen gyerek
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mert a Rachel Abbott könyvben is egy nyomasztó, fordulatokkal teli történetet ír le, és semmit nem veszít a zsenialitásából. A történet tele van szívszaggató eseményekkel, döbbenetes fordulatokkal, és egy olyan befejezéssel, ami sokáig az olvasóval marad.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert ahogy halad a könyv, úgy hullik ki a lába alól a talaj, úgy érzi magát és fiát egyre inkább veszélyben, valamint a legvégső pillanatban kiderülő igazság teljesen felforgatja az életét.
Annak ajánlom, aki...
Akinek tetszett Rachel Abbott első kötete (ez a könyv nem az "Aludj Jól" folytatása), és szereti, ha beszippantja a könyv, egy olyan anyuka világába, aki lassan de biztosan veszíti el a bizalmát a férjében és egyre inkább veszélyben érzi nem csak magát, hanem Ollie-t is.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem bírja, ha a történet vége nem teljesen boldog, hanem a főszereplő egy vagy több embert is elveszít a saját, és fia épségéért. Azknak sem ajánlom, aki egy egyszerű, vidám olvasmányra vágyik fordulatok, és tragédiák nélkül.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz