Rachel Abbott: Aludj jól


"Meddig mennél él a szeretteidért?

Amikor Olivia Brookes felhívja a rendőrséget, hogy bejelentse férje és gyermekei eltűnését, azt hiszi, soha többé nem látja viszont őket. Okkal fél a legrosszabbtól, hiszen nem ez az első tragédia, amit átél. Most, két esztendővel később, Tom Douglas főfelügyelőt ismét ehhez a családhoz küldik nyomozni, ám ezúttal Olivia tűnt el. Minden bizonyíték arra utal, hogy reggel még az otthonában tartózkodott - kocsija a garázsban áll, pénztárcája a konyhaasztalon heverő táskájában van. A rendőrség el akarja rendelni Olivia keresését, de a családtagok összes fényképét eltávolították a fotóalbumokból, számítógépekből, telefonokból.

Aztán meglátják a vért.

Vajon a múlt utolérte Oliviát? "
Rachel Abbott: Aludj jól
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
tele volt fordulatokkal, meglepetésekkel, és az író nagyon precízen és életszerűen leírta a szereplők érzéseit és reakcióát különböző szituációkban. A könyv hangulata hűen passzol a történethez, ami fejezetről fejezetre egyre építi az izgalmat, míg nem a végén a tetőpont után minden szívszorító esemény a helyére kerül.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mert bántalmazza a férje, és egész vegig előle menekül, több-kevesebb sikerrel. Azét sem lennék a helyében, mert elvesztette a szüleit, és a volt férjét is, és azóta pokol az élete.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti, ha egy könyv "ráül", és napokig a fejében marad a történet a könyv elolvasása után. Aki szereti, ha csak a végén kap választ minden problémára és kérdésre, ami a könyv alatt felvetődött, és aki szereti, ha egy könyv teljes mértékben beszippantja.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem bírja a nyomasztó, tragédiákkal teli történeteket, valamint azt, ha a történet vége nem 100%-ban boldog, hanem vannak benne szomorú események. Aki nem szereti, ha egy történetet sokáig húznak.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz