Penelope Bloom: His ​Banana – Bekapnám (Bekapnám 1.)
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Az ​új főnököm szereti a szabályokat, és van egy, amit senki sem mer megszegni… Senki sem érhet a banánjához. Komolyan. De én persze megérintettem. Ha jobban bele akarunk menni, valójában a számba is vettem. Megrágtam… és még le is nyeltem. Tudom… Rossz, rossz lány vagyok. Ezután vettem észre őt, és akár elhiszitek, akár nem, nem úgy lehet a legjobb első benyomást kelteni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz. Egy kicsit visszamegyek az időben. Mielőtt még megérintettem egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként. Ez nem a megszokott, béna munka volt, mint interjút készíteni egy kukással a kedvenc útvonaláról, vagy cikket írni arról, hogy milyen nagy dolog összeszedni a kutyaszart a kertekből. Nem bizony. Az ilyenekből épp elég is volt. Ez volt a nagy kitörési lehetőségem, hogy bebizonyítsam, több vagyok, mint egy két lábon járó katasztrófa. Be kellett épülnöm a Galleon Enterprise-ba, hogy bebizonyítsam a korrupciós gyanút. Jöhet a James Bond-zene. Csak annyit kellett tennem, hogy felvetetem magam gyakornoknak, és simán lenyomom az interjút Bruce Chambersonnal. De fel kellett volna készülnöm rá, hogy a pasi úgy néz ki, mint akit direkt a női vágyak megtestesítésére faragtak. Viszont így is muszáj volt összehoznom. Semmi baki, semmi bénázás, semmi apró baleset. Csak kevesebb, mint egy óráig kellett összeszedettnek lennem. Vissza a jelenbe, a konferenciaterembe, a banánjával a számban. A banánjával, amin még a neve is rajta volt nagy, fekete betűkkel. Pár perccel, miután ezt észrevettem, bejött, és rajtakapott. Pár perccel ezután már fel is vett. Tudom… Nekem sem tűnt túl jó jelnek."
Penelope Bloom: His ​Banana – Bekapnám (Bekapnám 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Bár a címe eléggé kétértelmű mégis kellemeset csalódtam ebben a könyvben. Egy aranyos történet kaptunk, ami tele van vicces csípős párbeszédekkel és szituációkkal. Nem feltétlenül erotikus a történet hanem, hogy egy másfajta stílust ad át, mint a többi könyv. Nagyon tetszett a történetben, hogy bár a sztori egyszerű volt, de mégis jól kiépített karaktereken keresztül láthatjuk mindezt. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szívesen lennék a főhősnő ebben a történetben, mivel nagyszerű érzés lehet, ha egy olyan sexy aranyos pasi, mint William úgy néz rád ahogy Natasha-ra, tiszta szenvedéllyel!
Annak ajánlom, aki...
Szereti a könnyed, humoros kissé erotikus történetet. Az aki egy "rövid" ideig kellemes karakterekkel szeretné eltölteni az idejét.
Ne olvassa el, aki...
Aki egy elgondolkodtató könyvet vár ettől. Az aki nem kedveli az erotikát és annak aki nem szeretni a rövid könnyed történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz