Penelope Bloom: Her ​Cherry – Megnyalnám (Bekapnám 2.)
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"William: Hogy ​hogyan találkoztam vele? Hát, egy úriember sosem kérkedik. De szerencsére én nem vagyok az. Először is fizettem a cseresznyéjéért (a pitéjéért, de nem ez a lényeg). Aztán megfosztottam a virágaitól. És utána? Ott hagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely. Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt. Hailey: Hogyan találkoztam Williammel? Besétált a pékségbe, vett egy cseresznyés pitét, ellopott egy virágokkal teli vázát – még mindig nem tudom, mire kellhetett neki –, majd végül ott hagyta a névjegykártyáját. Mielőtt elmondom, mit csináltam a névjegykártyával, valamit tisztázzunk: William rosszabbkor be sem léphetett volna az életembe. A pékségem a csőd szélén állt. A bizarr exem nem akart békén hagyni. Ó, és amúgy egy 25 éves szűz voltam – igen, a tény, amit a barátaim minden adandó alkalommal az arcomba vágtak."
Penelope Bloom: Her ​Cherry – Megnyalnám (Bekapnám 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Amellett, hogy szórakoztató a könyv egyben nagyon humoros is. Ugyanúgy, mint az első részben itt is egy habos-babos cukormázas történetet kapunk, csak banán helyett most cseresznye van. Többször fel-fel nevettem és mosollyal az arcomon olvastam végig. Nem mintha ez a könyv tökéletes lenne, mert igenis vannak kivetni valók benne, de egy igazán kellemes időeltöltés volt számomra ez a történet. Nem feltétlenül szükséges olvasni hozzá az első részt, önállóan is megállja a helyét. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
William egy nagyon laza, humoros ember, akivel öröm szócsatákat vívni (arról nem is beszélve, hogy milyen dögös) , így hát örömmel lennék főhősnő ebben a történetben, bár úgy gondolom, hogy William igazi lelki társa Hailey, de szerintem ezzel nem mondok új dolgot:D
Annak ajánlom, aki...
Szerette az első részt is. Annak, aki szeretni a cukormázzal meghintett szerelmes történeteket és annak, aki nem fél a korhatáros részektől, ami precíz részletességgel szemléltet az írónő.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szeretni a "valóságon túli" szerelmes könyvet, annak aki nem szereti a rövid néhol kidolgozatlan történetet és, aki nem bírja a korhatáros részeket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz